Τι είναι το Vres Me

Τι είναι το Vres Me

Ποιος είναι ο σκοπός του Vres me και ποια η χρήση του;

Το Vres me είναι ένας δωρεάν Κατάλογος Επιχειρήσεων, αλλά παράλληλα και ένας χώρος όπου απλοί πολίτες μπορούν να ανεβάσουν την αγγελία τους ή την ζήτηση σε κάποιο θέμα.

Συνήθως οι χρήστες γνωρίζουν τι ακριβώς χρειάζονται αλλά δεν ξέρουν που θα το βρούνε. Επομένως η επόμενη κίνησή τους είναι να ανατρέξουν σε κάποιο οδηγό ή μηχανή αναζήτησης για να εμφανιστεί μία λίστα με επιλογές στην οθόνη τους και στη συνέχεια να ανατρέχουν στα αποτελέσματα έως ότου να πετύχουν αυτό που πραγματικά ψάχνουν. Το Vres me έρχεται σε αυτές τις αναζητήσεις των χρηστών και μαζεύει, δημιουργεί τις πληροφορίες που ψάχνουν οι άνθρωποι σε ένα σημείο πρόσβασης.

Τι διαφορά έχει το Vres me από μία απλή σελίδα στο ίντερνετ;

Το Vres me δεν είναι απλά μία σελίδα στο διαδίκτυο. Έχει ένα πιο συγκεκριμένο σκοπό και περισσότερες επιλογές από μια στατική σελίδα

Εδώ πρέπει να εξηγήσουμε τον όρο της στατικής σελίδας : Μία στατική σελίδα έχει συνήθως σταθερό περιεχόμενο το οποίο ανανεώνεται πολύ αραιά. Μπορεί 1 φορά το μήνα, το χρόνο ή και καθόλου, ανάλογα τη χρήση και το σκοπό της.

Ο σκοπός του Vres me λοιπόν είναι η συγκέντρωση πολλών χρήσιμων πληροφοριών όπου οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σε συχνή βάση για ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει. Το περιεχόμενο μπορεί να διαφέρει ποικίλως. Πρόκειται για ένα site το οποίο προσπαθεί να κάνει τους χρήστες να το επισκέπτονται κάθε φορά που αναζητούν κάτι μέσα από το δίκτυο και δεν γνωρίζουν που θα το βρούνε ή θέλουν πιο απλά ένα μέρος με συγκεντρωμένες πληροφορίες. 

Η πλειοψηφία των χρηστών του ίντερνετ είναι συνηθισμένοι να ακολουθούνε κάποια site σε συχνή βάση διότι προτιμούν κάποια σημεία πρόσβασης που έχουν περισσότερη πληροφορία στα ίδια και είναι πιο εύκολο για αυτούς, από ότι να ψάχνουν γενικά και αόριστα και να δαπανούνε χρόνο. 

Δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι οι Κατάλογοι είναι ίδια και με ίδιες δυνατότητες, καθώς οι κατασκευαστές τους τα έχουν χτίσει πάνω σε κάποιες ανάγκες και θέλουν να εκτελούν λειτουργίες που έχουν ορίσει. Όπως κάθε site μπορεί και είναι διαφορετικό από ένα άλλο (σχεδιαστικά και λειτουργικά) έτσι και το Vres me έχει τις διαφορετικότητές της. Κάποιο μπορεί να έχει ειδησεογραφικό περιεχόμενο ενώ κάποιο άλλο όχι. Κάποιος κάνει ο ίδιος δικές του δημοσιεύσεις ενώ κάποιος άλλος αναδημοσιεύει από άλλα site γιατί δεν έχει δικό του περιεχόμενο (δεν παράγει) αλλά αναμεταδίδει. 

Ο λόγος της δημιουργίας τους  όμως είναι κοινός : Η ενημέρωση του επισκέπτη ηλεκτρονικά.

Το Vres me δίνει επιλογές στον επισκέπτη για να φιλτράρει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει. Συνήθως δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να γίνει μέλος κάνοντας εγγραφή σε αυτό. Είτε ως απλό μέλος για να μένει ενημερωμένο, είτε με πληρωμή για να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιες υπηρεσίες του. 

Ακόμα μπορεί να περιορίσει το περιεχόμενο σε ποιους θα εμφανίζεται ανάλογα το επίπεδο πρόσβασης στις σελίδες του ιστότοπου. Το περιεχόμενο του Vres me συνήθως αυξάνεται γρήγορα καθώς είναι δυναμικό και όχι στατικό και μπορεί να αντλήσει διάφορες πληροφορίες από το ίντερνετ ή μπορούν να συνδράμουν οι ίδιοι οι χρήστες. 

Είναι το Vres me ο Απόλυτος Κατάλογος Επιχειρήσεων?

Ο σκοπός της δημιουργίας του είναι η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου από χρήστες για όλους τους επισκέπτες των σελίδων του. Δηλαδή οι χρήστες-μέλη μπορούν να δημιουργούν τις δικές τους καταχωρήσεις με σκοπό την προώθηση της επιχείρησής τους, των προϊόντων, υπηρεσιών και παροχών τους στο διαδίκτυο. Με την συγκέντρωση και ανανέωση πληροφοριών, διευκολύνουμε τον επισκέπτη στην αναζήτηση αυτού που ψάχνει.

Επειδή ακριβώς το ποιοτικό περιεχόμενο μιας οποιασδήποτε σελίδας είναι το σημαντικότερο κομμάτι στο SEO  έχουμε εστιάσει σε αυτό και παρέχουμε στα μέλη μας επιλογές για προσθήκη στοιχείων και πληροφοριών που αναζητούνε καθημερινά οι χρήστες. 

Πιο συγκεκριμένα τα μέλη έχουν το δικαίωμα να δημοσιεύουν :

  • Άρθρα που συσχετίζονται με τη δραστηριότητά τους
  • Προσφορές & Κουπόνια για τους υποψήφιους αγοραστές – επισκέπτες. 
  • Διοργανώσεις για να ενημερώσουν το κοινό ή να τους προωθήσουν σε άλλη σελίδα (π.χ. για αγορά εισιτηρίου)
  • Αγγελίες (μικρές αγγελίες & ευρέσεως εργασίας) για να πουλήσουν, να αγοράσουν, να δωρίσουν κάποιο αντικείμενο ή ή να ζητήσουν ανθρώπινο δυναμικό.
  • Προϊόντα με σκοπό τη προβολή και τη προώθησή τους.
  • Φωτογραφιών & βίντεο για να ενημερώσουν και να κερδίσουν τους επισκέπτες.
  • Καταχώρηση Επιχείρισεων

Με αυτό το τρόπο δημιουργείτε κίνηση (traffic) στον ιστότοπο και αλληλεπίδραση καθώς είναι ανοιχτή η δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ επισκεπτών και μελών. Εξυπηρετούμε και τα δύο σημεία του νήματος (επισκέπτες και μέλη) καθώς βοηθάμε τον επισκέπτη να ψάξει εύκολα και γρήγορα κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεται και από τη μεριά του μέλους (επαγγελματία) να έχει μία σωστή προβολή με αναλυτικές πληροφορίες για να κερδίσει τον υποψήφιο πελάτη.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του Vres me

21/01/2020 / by / in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *