Πακέτα Καταχώρησης

Πακέτα Καταχώρησης

Ο Κατάλογος Επιχειρήσεων του  vres-me.gr προσφέρει τέσσερα πακέτα καταχώρησης της Επιχείρησης σας τα οποία αναλυτικά περιλαμβάνουν:

Δωρεάν πακέτο

Η διάρκεια καταχώρησης της επιχείρησης είναι απεριόριστη

Στην σελίδα της επιχείρησης σας θα εμφανίζονται, η επωνυμία της Επιχείρησης σας,  αριθμός τηλεφώνου, φόρμα επικοινωνίας, Κατηγορία, τοποθεσία και χάρτης.

Ασημένιο Πακέτο

Η διάρκεια καταχώρησης της επιχείρησης ισχύει για 60 μέρες. Μετά την λήξη της αν το επιθυμείτε συνεχίζετε με αυτό το πακέτο διαφορετικά αυτόματα η καταχώρηση σας περνάει στο Δωρεάν πακέτο με απεριόριστη διάρκεια

Στην σελίδα της επιχείρησης σας θα εμφανίζονται, η επωνυμία της Επιχείρησης σας,  αριθμός τηλεφώνου, φόρμα επικοινωνίας, λέξεις κλειδιά, Συλλογή εικόνων, Βίντεο, σύνδεσμος προς το Website, Social Links, τοποθεσία και χάρτης. Επιπλέον θα υπάρξει εμφάνιση της καταχώρησης στην κεντρική σελίδα του vres-me.gr στο πεδίο “Νέες καταχωρήσεις” για αρκετό χρονικό διάστημα. Τιμή πακέτου 20 ευρώ το 60 μέρες.

Χρυσό Πακέτο

Εκτός των όσων περιλαμβάνονται και στο Βασικό πακέτο, το Χρυσό Πακέτο περιλαμβάνει επιπλέον και τα παρακάτω σημαντικά:

  • Εμφάνιση του ωραρίου λειτουργίας της Επιχείρησης σας,
  • Κοινοποίηση της καταχώρησης σας στα Social Media

Τιμή πακέτου 35 ευρώ το 120 μέρες.

Πλατινένιο Πακέτο περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και επιπλεον:

προβολή της επιχείρισης σας στα Social Media με διαφήμιση για 1 εβδομάδα, με στοχευμένη διαφήμιση σύμφωνα με την επιχείριση σας.

Η τιμή του πακέτου είναι στα 50 ευρώ, για 365 μέρες.

Τέλος σε οποιοδήποτε πακέτο μπορείτε να συμπεριλάβετε την Προτεινόμενη Επιχείριση, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε πρώτοι στην Ιστοσελίδα μας για το χρονικό διάστημα, ενώ παράλληλα σας προωθούμε και στα Social Media.

10/02/2020 / by / in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *